Webshop – tickets voor trainingen (NL)

Contact us

Er staan een aantal trainingen gepland en alle prijzen zijn inclusief BTW indien van toepassing.

Wij bieden je veel persoonlijke aandacht door o.a. de groepsgrootte klein te houden. Vragen die je mogelijk hebt, staan hierbij centraal evenals de mogelijkheden om specifieke en gecombineerde vaardigheden verder te ontwikkelen. Verder liggen onze prijzen lager dan dat van (lokale) concurrenten. Dit alles met een maatwerkkarakter en dus een hogere kwaliteit van dienstverlening dan in groepscursussen geboden wordt doorgaans.

We hebben tevens de teksten in de cursusomschrijvingen zo zorgvuldig mogelijk opgesteld om je een goede indruk te kunnen geven van wat we te bieden hebben, maar we begrijpen dat het gaat om het doen van een investering. De trainer geeft al jaren tevens trainingen binnen academische talencentra en voorziet je dus van dezelfde kwaliteit van dienstverlening, maar met kortere lijnen en meer persoonlijke aandacht.

Wil je liever eerst even persoonlijk contact, voordat je een cursusticket aanschaft hier? Dat kan natuurlijk. Bel even naar 06-409 303 82 of stuur een mailtje met je vraag of vragen naar info@lsalingua.nl. Binnen 24 uur wordt er contact met je opgenomen.

Staat er nog geen open training gepland die je mogelijk zou willen volgen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit contact nemen we even wat vragen door, zodat we je goed van dienst kunnen zijn. We horen graag van je!

Follow by Email
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram