Voicemail inspreken | Hoe doe je dat eigenlijk in het Engels?

We hebben hier allemaal wel eens mee te maken wanneer we werkzaam zijn bij een organisatie, waarin het Engels als algemene voertaal gebruikt wordt. Je bent misschien net in dienst getreden of hebt een nieuwe telefoon ontvangen die je zakelijk gaat gebruiken. Omdat je vooral met Engelstaligen of met anderstaligen werkt, wil je een voicemailbericht in het Engels inspreken, maar hoe doe je dit nou op een professionele manier, die kort genoeg is om te zeggen, voordat je de melding krijgt dat je de maximum lengte van het bericht bereikt hebt. In deze blogpost laat ik zien aan de hand van een template hoe je dit professioneel kunt aanpakken.

Wat er in een voicemailbericht moet staan:

  • voor-, en achternaam
  • organisatie waarvoor je werk.
  • optioneel: functietitel
  • dat je terugbelt wanneer er iets ingesproken wordt
  • dat er een gedetailleerd bericht achtergelaten moet worden
  • of je terugbelt
  • dankwoord

Je hebt een nieuwe telefoon gekregen van het werk, omdat je telefonisch bereikbaar moet kunnen zijn. Of je hebt in je nieuwe of bestaande functie te maken met nieuwe zakelijke relaties, waarbij je het Engels nu ook professioneel zult moeten gaan gebruiken.

Hoe pak je dit nu professioneel aan?

Je wilt dus een persoonlijk bericht inspreken in de korte beschikbare tijd die je telefooninstellingen en provider je bieden. Dit is nog niet zo makkelijk en leidt misschien tot herhaalde pogingen. Hoe pak je dit nu professioneel aan en doe je dit binnen de beschikbare tijd?

Het template om aan te passen naar je eigen persoonlijke voorkeur tref je hieronder aan. Je wilt misschien iets toevoegen en weglaten. Ook hangt de inhoud misschien af van je spreeksnelheid. Je wilt natuurlijk wel een duidelijk en volledig bericht achterlaten. Pas het dus gerust naar eigen wensen aan.

Ook handig voor je collega? Stuur het gerust door!

Vragen naar aanleiding van deze post?

Neem gerust direct contact op of via onze sociale media. We horen graag van je!

If you have found this post useful, please like it and follow us to stay informed about such topics
error
fb-share-icon
Follow by Email
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram