New Support Services for Students

Eerder vandaag via LinkedIn | Nieuw aanbod voor studenten

Say WHAT now?! is mijn non-profit waarin ik studenten ondersteun educatieve doelen te bereiken en starters help een vliegende start te maken op de arbeidsmarkt.

Al een tijdje lever ik dus diensten aan studenten en starters via 'Say WHAT now?!', een non-profit die aan hen niet alleen de mogelijkheid biedt 'expert support' aan te kopen om zo educatieve doelen te bereiken, maar ook starters ondersteund om goed van start te kunnen gaan op de arbeidsmarkt door hen te ondersteunen op het gebied van e-mailen, pitchen, rapporteren, netwerken, solliciteren enzovoort in het Engels. Ook bieden we Cambridge cursussen aan tegen lagere tarieven.

Na wat onderzoek gedaan te hebben aangaande behoeften van studenten binnen het hoger onderwijs heb ik nieuw aanbod ontwikkeld en dus nieuwe diensten voor studenten die de bereikbaarheid van kwalitatief goede taal- en communicatietraining en coaching verbeteren. #AcademicSkills #ThesisSupportServices

Heb je studenten begeleid die naar jouw mening niet goed/ optimaal communiceren op papier in de schrijfproducten die ze inleveren? Lijkt er talig e.e.a. niet helemaal goed te gaan en/of is hij/zij/x vaak te laat met inleveren, omdat de student te lang bezig zegt te zijn met schrijven? Loopt het proces vaker uit, resulterend in lagere cijfers? Dit zijn allemaal tekenen dat er mogelijk wel een behoefte is aan extra ondersteuning.

Of heb je een studerend kind en zij je hem/haar/x worstelen met dat Engels? Krijg je bijvoorbeeld telefoontjes over de frustratie die zij voelen n.a.v. scriptiebijeenkomsten met hun scriptiebegeleider (in de Bachelor- of Masterfase) en gaat dit over hoe het op papier staat wordt hij/zij/x hier zo langzamerhand een beetje moedeloos van?

Of ben je een docent Engels en biedt de educatieve instelling waar je voor werkt niet de mogelijkheid studenten intensiever te begeleiden?

Of ken je een medestudent die je wel wat ondersteuning kan gebruiken?

Verwijs de student dan naar saywhatnow.nl en laat me helpen.

Wij bieden thesis support of proces en communicatieve output en betaalbare 1:1 coachingsdiensten gericht op lees-, spreek- en schrijfvaardigheid.

Meer informatie kan gevonden worden op mijn bedrijfspagina LSA LINGUA

Vragen of opmerkingen? Ik denk graag met je mee dus neem gerust contact op hier via LinkedIn of via:

info@saywhatnow.nl

06 409 303 82

Ik hoor graag van je!

If you have found this post useful, please like it and follow us to stay informed about such topics
error
fb-share-icon
Follow by Email
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram