LSA Lingua – Taaltraining en Advies

Neem gerust contact met ons op. We denken graag even met je mee.

LSA Lingua is een taaltraining en adviesbureau. We helpen professionals die werkzaam zijn binnen bedrijven en instellingen om effectiever te communiceren in het Engels en specialiseert in training- en adviesdiensten.

Wij bieden flexibele trainingen en coachingstrajecten aan ontworpen voor professionals met een maatwerkbenadering en deze diensten zijn ideaal voor:

Verder blijft LSA Lingua ook in 2019 inzetbaar door academische talencentra die een kwalitatief goede trainer zoeken met een sterke focus op relatiemanagement.

Lees hieronder meer over diensten voor organisaties en/of bedrijven en particulieren.

Omdat steeds meer communicatie op de werkvloer in het Engels plaatsvindt, wordt er van je verwacht dat je jezelf ook op een professionele in het Engels kunt profileren. Met informeel Engels of vakantie Engels kom je er simpelweg niet. Het verder ontwikkelen van je proficiency in het Engels vraagt om een andere benadering dan je gewend was op de middelbare school. Je volwassen brein werkt anders en sommige dingen kosten wat meer moeite. Daarnaast heb je het natuurlijk ontzettend druk met al die ballen die je hooghoudt en heeft het bijschaven van je Engels niet continu al je aandacht en kan het qua beschikbare tijd ook niet altijd je prioriteit zijn. Je hebt immers meer te doen. Voorbeelden zijn natuurlijk die zakelijke deadlines die gehaald moeten worden, huishoudelijke en gezinsgerelateerde taken die op je wachten, een conference call die in het Engels gevoerd moet worden, of die Engelse e-mail die na een week uitstellen nu toch echt de deur uit moet. Kortom, veel tijd om een extensieve cursus te volgen heb je mogelijk niet . Al dit soort taken moeten eigenlijk allemaal in een korter tijdsbestek plaats kunnen vinden, vind je eigenlijk, maar hoe.

Wat jouw persoonlijke uitdagingen ook zijn LSA Lingua snapt dat professionals efficiënt en effectief doelen willen behalen in een relatief kort tijdsbestek en dat dit naast het werk moet plaatsvinden. Daarom bieden we trainingen aan met een maatwerkkarakter, zodat jij meer tijd overhoudt voor andere dingen die je aandacht vragen en je dus kunt richten op het uitvoeren van je core-taken. Kijk hier gerust even rond en neem contact op als we je ergens in je oriëntatieproces van toelichting of iets dergelijks kunnen voorzien. We denken graag even met je mee.

Neem dus vooral gerust contact op wanneer je daar behoefte aan hebt, we denken graag even met je mee.

Onze partners:

Copyright 2015 – 2019 LSA Lingua –  KVK 64262928

Follow by Email
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram