Cambridge Exam Training – Bootcamp

Tweedaagse Cambridge Examentraining/bootcamp.

Staat er een Cambridge Examentraining (B2 First, CAE of CPE) in je agenda of ben je op korte termijn van plan je in te schrijven voor een dergelijk examen? Ben je al inhoudelijk voorbereid erop en wil je snel nog even een examentraining van twee dagen volgen om de punten op de i te zetten? Dan is deze tweedaagse examentrainingen iets voor jou!

Programma

Tijdens deze bootcamps worden alle examenonderdelen in hoog tempo geoefend, krijg je meer inzicht in waar examinatoren op letten, maar ook inzicht in meest gemaakte fouten en hoe deze te voorkomen. Je werkt samen met andere cursisten tijdens deze training, maar ontvang ook feedback op je schrijfproduct van de trainer, zodat je weet waar je nog aan moet werken voordat je daadwerkelijke een dergelijk examen aflegd.

Tijdens deze twee dagen word je dus voorbereid op een officieel examen en alle vier de onderdelen geoefend en besproken worden. Op dag 1: Listening, Writing & Reading and Use of English. Op dag 2: Writing recap & Speaking. Een uitgebreid programma ontvang je na aanmelding.

Tenslotte kun je je ook vast inschrijven voor een officieel examen. LSA LINGUA werkt namelijk nauw samen met the British Council.

Volgende Cambridge Exam training/bootcamp:

CAEonline t.b.a.t.b.a.
CAEonlinet.b.a.t.b.a.
Cambrigde Exam Training Bootcamp – Copyright LSA LINGUA – ALL RIGHTS RESERVED

Investering

Nu geen 250 euro per persoon (ons normale tarief voor een face-to-face service), maar 150 euro voor een online Exam training bootcamp (groepstraining, maximaal 4 cursisten, zodat je genoeg persoonlijke aandacht, incl. BTW en incl. cursusmaterialen

Liever één-op-één?

Geen probleem. Het tarief hiervoor is 250 euro voor een één-op-één maatwerkservice bestaand uit vier online sessies van 60 minuten waarin alle skills nog even geoefend worden op een geïntegreerde manier. Momenten voor deze service zijn flexibel in te plannen. Een toeslag van 20% geldt wanneer je het na 18:00 uur of in het weekend wilt laten plaatsvinden.

Er zijn beperkte plaatsen, dus meld je tijdig aan

Meld je aan via: info@lsalingua.nl o.v.v. examen bootcamp CAE. Het minimum aantal cursisten is 8 voor deze training.

Disclaimer

Let op: deze examentraining is alleen geschikt voor cursisten die voldoende tijd vooraf hebben geinvesteerd in de voorbereiding en vormt dus geen vervanging voor officiele Cambridge preparation courses.

Learn more about:

Follow by Email
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram