Faalangst en Engels?

Steeds vaker bereiken verhalen mij over mensen die door bepaalde ervaringen op school vroeger zich niet zo prettig voelen bij het communiceren in het Engels. Lees verder

 
Herkenbaar? Jammer, want vaak moet je er wel iets mee later in je leven.
 
Is dat voor jou ook zo en moet je wel iets met dat Engels, omdat je bijvoorbeeld van baan gewisseld bent of een nieuwe opleiding bent gaan volgen of binnenkort gaat volgen?
 
Je hebt in deze nieuwe situaties te maken met eisen vanuit de werkgever of de nieuwe opleiding en weet eigenlijk niet wat je al wel en niet kan.
 
Wachten tot je met de eerste deadlines te maken hebt, is dan misschien ook gewoon wat te veel gevraagd. Mogelijk zie je hier dan ook erg tegenop.
 
Ik kan je helpen bij het proces van het verwerven van Engels als vreemde of tweede taal en ben gespecialiseerd in het trainen van volwassenen op alle niveaus van het ERK (van beginner tot en met gevorderd en vergevorderd)
 
We brengen samen jouw situatie en startpunt in kaart en we bespreken samen wat nodig is, zodat je met meer rust en meer zelfvertrouwen kunt starten met het toewerken naar je doelen en/of kunt gaan voldoen aan de gestelde eisen.
 
Neem contact op met de eigenaar van LSA LINGUA, Léonieke Ariaans via leonieke.ariaans@lsalingua.nl of 06 409 303 82. 

Een video over verb tenses om een gevoel te kunnen krijgen en indruk te geven wat je bij ons kunt verwachten.

Hier alvast een video om je een indruk te geven over wat je kunt verwachten wanneer we bijvoorbeeld aandacht besteden aan het opfrissen van je kennis over de werkwoordstijden in het Engels. Tijdens sessies kijk je niet naar een filmpje maar doen we er iets anders mee, zodat je ook daadwerkelijk ermee kunt werken. Omdat leren beter lukt wanneer je vaak genoeg bepaalde aspecten herhaald, kan een filmpje als deze handig wel handig zijn.
taaltraining particulieren
If you have found this post useful, please like it and follow us to stay informed about such topics
error
fb-share-icon
Follow by Email
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram