Diensten voor particulieren

Lees meer over:

Diensten voor particulieren

LSA Lingua biedt Engelse taal- & communicatie trainingen aan onder andere particulieren. Concreet is LSA Lingua gespeciliseerd in EGP (bijvoorbeeld Cambridge English of bijspijkercursussen) en maatwerk Engels (ookwel English for Specific Purposes – bijvoorbeeld cursussen presentatievaardigheden).

Het verschil tussen de twee typen is grofweg dat het afhangt van jouw doelstellingen. Wil je jouw algemene taalvaardigheid verbeteren of liever specifieke vaardigheden in een specifieke context? Wat je wensen ook zijn, LSA Lingua levert deze diensten op een flexibele en professionele wijze. Het zijn altijd trainingen met een maatwerkkarakter.

Vragen die je jezelf zou kunnen stellen zijn:

 • Kun jij je uitdrukken op een manier die je prettig vindt?
 • En sluit jouw manier van communiceren ook voldoende aan bij datgene dat belangrijk of prettig gevonden wordt in de context waarin je communiceert, voor zover je weet natuurlijk? Lukt het bijvoorbeeld om in contact met anderen jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen?

Communiceren in een andere taal dan je moedertaal kent zo haar eigen uitdagingen. Wist je bijvoorbeeld dat cultuurverschillen soms resulteren in ineffectieve  of zelfs miscommunicatie ? Om ervoor te zorgen dat je jouw zakelijke doelen kunt bereiken, gbrengen we jouw aandachtsgebieden in kaart en stemmen we dit af op je wensen).

Zie ook onze pagina’s in het hoofdmenu. De pagina’s waar alle typen cursussen gespecificeerd staan, zijn geschreven in het Nederlands.

Bekijk ook eens onze video voor particulieren. Neem gerust contact met ons op.

LSA Lingua levert flexibele, professionele maatwerktrainingen aan zelfbewuste individuen, die zich realiseren dat vakantie Engels niet genoeg is om professioneel te kunnen functioneren en om die reden hun Engelse taalvaardigheid een boost willen geven.


Werkwijze individuen

Wat kun je verwachten in termen van mijn benadering? In mijn benadering staat jouw specifieke situatie centraal. Specifieke informatie over mijn werkwijze zul je ontvangen, vanaf de aanmelding. Zoals aangegeven lever ik maatwerk en iedere persoon is uniek, maar in algemene termen zal het er ongeveer zo uitzien:

 1. Nadat je contact met me opgenomen hebt, bespreken we jouw beweegreden voor het aanmelden;
 2. Daarna doe je een online test om jouw niveau te bepalen (dezelfde test die veel gerenomeerde taaltrainingsbureaus ook hanteren);
 3. Jouw testresultaten bespreken we vervolgens in een intakegesprek die we (deels) in het Engels voeren. Ook worden er meetbare doelstellingen geformuleerd aan de start van het maatwerktraject;
 4. Je kunt ervan uitgaan dat je in samenwerking met LSA Lingua op een laagdrempelige manier aan de slag kunt gaan met het verbeteren van jouw Engelse taalvaardigheid;
 5. Je wordt getraind in het toepassen van bepaalde strategieën, die je in staat stellen om er na de training mee verder te gaan;
 6. Aan het einde van de training evalueren we jouw proces en ontvang je een rapportage van jouw voortgang.

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.


Tarieven

Tarieven voor sessies direct geleverd aan professionals zonder tussenkomst van werkgevers:

Uur tarieven – Individuen: 

 • € 77,-* (excl BTW)-  traditional format (face-to-face sessies op gewenste locatie  met duur van 60 minuten),
 • € 65,-* (excl BTW) hybrid training format (sessies van 60 minuten), bestaand uit online sessions gecombineerd met face-to-face sessions op trainingslocatie,
 • € 65,-* (excl BTW) web-based writing courses, i.e. feedback wordt digitaal gegeven en toegelicht via Skype (online sessies van 30 minuten via Skype incl. digitale feedback op schrijfproduct van max. 4 pagina’s).
 • * Toeslag 20% na 18:00 en in het weekend
 • Reiskosten trainer: €0,28 per km.

Bovengenoemde tarieven gelden voor opleidingstrajecten, waarbij het minimale orderbedrag van € 350,- (excl. BTW) is. Zie ‘assessment voorafgaand aan de trainiging‘ voor startkosten per cursist.

Bekijk ook eens onze video voor particulieren. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Studenten en minima
 • € 49,- (incl. BTW)  web-based training solutions aan studenten die ingeschreven staan bij een educatieve instelling en individuen met lage inkomens. LSA Lingua biedt voor deze doelgroep online sessies van 45 minuten aan.
 • Een digitaal assessment maakt altijd deel uit van een traject. Voor studenten en minima bestaat uit een online assessment, waarbij het tarief voor dit assessment voor deze doelgroep is vastgesteld op €15,- incl. BTW. Dit bedrag dient voorafgaand aan het assessment te worden voldaan.

Bekijk ook even onze video voor studenten in het hoger onderwijs.

Assessment voorafgaand aan de training

Startkosten per cursist € 112,- (excl. BTW): intake, taalvaardigheidsassessment (digitaal en mondeling), lesmaterialen, certificaat van deelname. Een assessment maakt onderdeel uit van iedere trainingsdienst die geleverd wordt door LSA Lingua.

Vragen? Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Follow by Email
YouTube
LinkedIn
Share
Instagram