commit – communicate – engage

CEFR C1 – Cambridge Advanced English (CAE)

Het volgen van een examentraining heeft niet alleen het voordeel dat je goed voorbereid bent op een examen, maar ook dat je jouw taalvaardigheid optimaal ontwikkelt. Zo is er tijdens een dergelijke training niet alleen aandacht voor de afzonderlijke examenonderdelen, maar ook voor ‘fluency’ training, politeness strategieën en interactie met anderen.

Na afloop van de training kun je via de website van de British Council een examencentrum vinden en je daar inschrijven. Alleen dergelijke centra nemen toetsen af en voorzien je van een centrificaat, wanneer je een goed resultaat behaald hebt. Dit certificaat is levenslang geldig en wordt wereldwijd binnen het bedrijfsleven en overheidsinstanties erkent.

Examen onderdelen die centraal staan tijdens de training:

  • listening
  • speaking
  • writing
  • reading and use of language

Deze CAE-examentrainingen worden gegeven door de eigenaar van LSA LINGUA, een Cambridge gecertificeerde taaltrainer, die dergelijke trainingen al jaren doorlopend faciliteert via Academic Language Centres. Deze trainingen zijn altijd goed tot excellent beoordeeld en het volgen van dergelijke trainingen bij haar verzekert je van een gedegen voorbereiding op dergelijke examens. Haar benadering zorgt er ook voor dat er voldoende ruimte en aandacht is voor jouw concrete aandachtsgebieden en wensen. Tenslotte garanderen wij kleine groepen, zodat er veel persoonlijke aandacht zal zijn voor iedere cursist.

De training bestaat uit zeven sessies van vier uur. De volgende training gaat van start op:

Startdatum en dag t.b.a.
Aantal sessies 7
Tijd 12:00 – 16:00 uur
Zelfstudie 8 uur per twee weken

Kosten: 800 euro per persoon incl. online assessment, maar exclusief officieel Cambridge Certifcate (uitsluitend via the British Council). Wel krijg je van ons een certificaat van deelname wanneer je de volledige training gevolgd hebt. Deze prijs is excl. arrangement op locatie. Wanneer cursisten een verzorgde lunch wensen tijdens de training, dan komt hier een meerprijs bij.

Online assessment: een score van het online assessment van 80 tot 100 is voorafgaand aan de training vereist om de cursus goed te kunnen volbrengen.

Door de cursist aan te schaffen boek: Advanced Result Student’s Book, Oxford University Press (9780194502856)

De groepsgrootte is nooit groter dan zes tot acht cursisten.

Learn more about: