commit – communicate – engage

Cambridge Exam Training – Bootcamp

Tweedaagse Cambridge Examentraining/bootcamp.

Staat er een Cambridge Examentraining (B2 First, CAE of CPE) in je agenda of ben je op korte termijn van plan je in te schrijven voor een dergelijk examen? Ben je al inhoudelijk voorbereid erop en wil je snel nog even een examentraining van twee dagen volgen om de punten io de i te zetten? Dan is deze tweedaagse examentrainingen iets voor jou!

Programma

Tijdens deze bootcamps worden alle examenonderdelen in hoog tempo geoefend, krijg je meer inzicht in waar examinatoren op letten, maar ook inzicht in meest gemaakte fouten en hoe deze te voorkomen. Je werkt samen met andere cursisten tijdens deze training, maar ontvang ook feedback op je schrijfproduct van de trainer, zodat je weet waar je nog aan moet werken voordat je daadwerkelijke een dergelijk examen aflegd.

Tijdens deze twee dagen word je dus voorbereid op een officieel examen en alle vier de onderdelen geoefend en besproken worden. Op dag 1: Listening, Writing & Reading and Use of English. Op dag 2: Writing recap & Speaking. Een uitgebreid programma ontvang je na aanmelding.

Tenslotte kun je je ook vast inschrijven voor een officieel examen. LSA LINGUA werkt namelijk nauw samen met the British Council.

Volgende Cambridge Exam training/bootcamp:

CAENijmegen t.b.a.16:30 tot 22:00 uur
CAENijmegent.b.a.9:30 tot 15:00 uur

Investering

250 euro per persoon, incl. BTW, cursusmaterialen, thee/koffie en accommodatie.

Er zijn beperkte plaatsen, dus meld je tijdig aan

Meld je aan via: info@lsalingua.nl o.v.v. examen bootcamp CAE. Het minimum aantal cursisten is 8 voor deze training.

Disclaimer

Let op: deze examentraining is alleen geschikt voor cursisten die voldoende tijd vooraf hebben geinvesteerd in de voorbereiding en vormt dus geen vervanging voor officiele Cambridge preparation courses.

Learn more about: